Veřená zakázka

Rekonstrukce čištění krupic a navazujících procesů

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
16611000-1 - Stroje pro čištění produktů
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka nových zařízení na čištění krupic takzvané reformy do současného mlýnského provozu společnosti Český Mlynář s.r.o. Současná mlecí kapacita stávající výrobní linky na pšeničné produkty, jejíž součástí jsou právě požadované čističky krupic, je 100 tun pšenic za den. Na uvedený výkon je třeba nadimenzovat řešení všech dodávaných komponent do stávající mlecí linky. Technologická linka se musí sestávat z čističek krupic, nových filtrů, ventilátorů, sběrných dopravníků, spádového potrubí, váhy a kontrolního vysévače. Součástí rekonstrukce je i automatizace příjmu obilí.
Celý projekt této rekonstrukce je předmětem dotačního projektu OPTAK úspora energií, jehož cílem je snížení energetické náročnosti oproti současnému stavu. Tato podmínka musí být tedy splněna při dodávce nových zařízení a bude předmětem sledování a kontroly během následujících 12ti měsíců.

Předmětem plnění zakázky je návrh a kompletní dodávka technologické linky v režimu Design & Build. (jedná se o tzv. realizaci díla „na klíč“).
Technologická linka bude provedena dle návrhu účastníka s respektováním požadavků zadavatele stanovených v přílohách Zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.05.2024