Veřená zakázka

rekonstrukce bytu v bytovém domě Nádražní 22 v Roztokách u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45211000-9 - Stavební úpravy bytových domů a rodinných domů,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem zakázky (dílem) je rekonstrukce stávajícího bytu v přízemí bytového domu na adrese Nádražní 22, Roztoky u Prahy. Byt s nevyhovujícím dispozičním řešením je jako sociální nadměrně velký. Proto se rozděluje na dvě samostatné bytové jednotky.
Byt A je navržen s dispozicí 1+kk, kdy příslušenství bytu je nově umístěno do stávající nepoužívané prádelny, stávající koupelna bude kompletně odstraněna (příčka, zařizovací předměty, obklady). V prostoru tohoto bytu se předpokládá vybourání všech podlah (podlahy jsou na terénu). Je navrhováno vyspravení omítek, doplnění skladby nové podlahy včetně zateplení a hydroizolace. Ve stávajících trasách nebo v návaznosti na ně budou nově provedeny veškeré rozvody, tj. vody, kanalizace, elektro, vytápění – elektrický kotel + desková otopná tělesa. Bude vybavená koupelna a provedena příprava pro kuchyňskou linku. Odvětrání koupelny je navrženo oknem (zvětšení stávajícího, dále bude doplněno nucené větrání na fasádu + průduch pro napojení digestoře.
Byt B je navrhován jako 1+1. Vstup do bytu je navržen v místě stávajícího okna vedoucího na chodbu. Koupelna je navržena v návaznosti na stávající trasy domovních rozvodů ZTI, odvětrání bude napojeno do stávajícího nepoužívaného komínového průduchu. V místnostech B.01 a B.02 se repasuje stávající vlysová podlaha, ostatní podlahy budou vybourány a provedeny nově. Nově budou provedeny ve stávajících trasách nebo v návaznosti na ně veškeré rozvody vody, kanalizace, elektro a vytápění – elektrický kotel + desková otopná tělesa, bude provedena příprava pro kuchyňskou linku. Dílo bude provedeno způsobem a v rozsahu dle projektové dokumentace a výkazu výměr (přílohy č. 3 a 4 této zadávací dokumentace).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.02.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.03.2024