Veřená zakázka

Dobudování částí vodovodu a kanalizace v obci Velká Jesenice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
CPV kódy:
45231300-8 - Stavební práce pro vodovodní a kanalizační potrubí
Popis:

Předmětem dané veřejné zakázky na stavební práce je celková dostavba vodovodu a kanalizace v obci Velká Jesenice.
Předmět plnění je rozdělen na několik úseků, a to:

Vodovod a kanalizace K Panence Marii:

Z důvodu rozvoje lokality obce Velká Jesenice je navrženo vedení nového vodovodního řadu (SO310) v komunikaci III. Třídy č. 28515 v rozsahu od napojení na stávající vodovodní řad PVC225 na úrovni čp. 81, který bude veden 152,8 m jihozápadním směrem nad úroveň nemovitosti čp. 53. Dále jsou v rámci stavby navrženy tři krátké vodovodní řady V2, V3 a V4, které odbočují z vodovodního řadu V1 a jsou navrženy za účelem připojení více nemovitostí současně jako je tomu v případě řadu V2 nebo jako v případě řadu V3 a V4 jsou navrženy za účelem předpokládaného budoucího pokračování v rámci rozvoje v lokalitě na Malé straně a směrem Na novodvorskou stráň. Celkově budou na vodovodní řady napojeny 5 domovních přípojek.

Dále je navrženo vedení nové splaškové kanalizace v komunikaci III. třídy č. 28515 (SO320) v rozsahu od napojení na stávající splaškovou kanalizaci DN200 na úrovni parcely č. 253/4, která bude vedena 93,0 m jihozápadním směrem nad úroveň nemovitosti čp. 53. Na kanalizaci bude přepojena jedna stávající domovní kanalizační přípojka PVC150, další přípojky na kanalizaci nejsou navrženy, protože je stoka navržena především za účelem předpokládaného budoucího pokračování v rámci rozvoje v předmětné lokalitě. Stoka je navržena bezvýkopovým způsobem, a to metodou řízeného protlaku.

Optimalizace sítě kanalizace a vodovodu v lokalitě „Pod Kostelem“:

Optimalizace sítě kanalizace je rozdělena vzhledem k tomu, že je vedená po soukromích pozemcích a veřejných prostranstvích na dva IO. Cílem projektu je připojit devět stávajících nemovitostí na splaškovou kanalizaci zaústěnou do obecní KČOV.

Stavba optimalizace sítě vodovodu v lokalitě „Pod Kostelem“, řeší propojení stávajících vodovodních řadů v obci. Vodovod se nachází ve střední části obce Velká Jesenice v k.ú. Velká Jesenice [778419] v lokalitě zvané „Pod Kostelem“. Zájmová část obce je zastavěná nízkou zástavbou rodinných domů. Dotčené plochy jsou
převážně zpevněné ze zámkové dlažby, místy asfaltové a místy travnaté. Nadmořská výška území se pohybuje v rozmezí 277.62 m n. m. – 272.96 m n. m. Území je rovinaté. Vodovod kříží řízeným protlakem komunikaci, která je ve správě silnic Královéhradeckého kraje.

Přeložka vodovodu v lokalitě „Čeperka“, Velká Jesenice
Součástí předmětu plnění této veřejné zakázky je dále přeložka vodovodu vedeném po soukromých pozemcích z LT DN 80 mm.

Podrobně je předmět veřejné zakázky popsán v:
- projektové dokumentaci ve stupni pro provedení stavby (DPS) – viz. příloha č. 5a a5b Výzvy, dále zadavatel poskytuje dokladovou část, jak přílohu č. 5c a 5d;
- soupisu prací, dodávek a služeb s adresným výkazem výměr (tvoří přílohu č. 6 Výzvy).

vše výše uvedené zpracované:
 pro část protlak „Čeperka“ a kanalizace a vodovod „Pod Kostelem“:
 IKKO Hradec Králové, s.r.o., se sídlem: Bratří Štefanů 238, 500 03 Hradec Králové
a dále pro část „K Panence Marii“ zpracované společností:
 Support design s.r.o, projektová, inženýrská a konzultační kancelář, se sídlem: Tyršova 269, 438 01 Žatec, IČ: 07773030.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.04.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.05.2024